21 januari 2022

Binnenkort verhuizen? Vergeet dit vooral niet

Ben je een student en wil je graag wat extra hulp met verhuizen? Dan is er een studentverhuisservice aanwezig. Dat is natuurlijk al heel erg fijn, maar het is ook belangrijk dat je zelf al vanalles op een rijtje hebt gezet voordat je naar jouw nieuwe plek gaat.

Hieronder vind je een klein overzicht van waar je aan moet denken, waaronder de kosten van het verhuisbedrijf. Natuurlijk is het ook handig om vrienden en familie te vragen om te helpen met het inpakken van jouw spullen, maar mocht dat niet uitkomen dan is er op de website van Student Verhuisservice een mogelijkheid om iemand extra in te huren om je daarmee zo goed mogelijk te helpen.

Maak een compleet lijstje van wat je nodig hebt

Zorg dat je al een lijstje klaar hebt liggen met alles wat je denkt nodig te hebben. Loop eventueel nog even alle kamers door om er zeker van te zijn dat je alles hebt. Zo wordt het ook makkelijker om in te pakken. Alles wat al in de dozen zit, kan je al gelijk weer afstrepen van de lijst. Heb je veel waardevolle spullen, leg ze allemaal bij elkaar in de doos. Daardoor zorg je ervoor dat alles wat belangrijk is binnen handbereik ligt, zonder dat je door alle dozen heen moet gaan.

Ook is het handig om wat extra spullen in te pakken, zoals kleding, ondergoed en verzorgingsproducten. De kleding kan je al gelijk opvouwen en in een tas doen, wat veel ruimte scheelt en het gaat een stuk sneller bij het inruimen van je kledingkast.

Hou rekening met de kosten

Een verhuisbedrijf inhuren is meestal niet goedkoop, maar gelukkig bestaat Student Verhuisservice. Dit bedrijf kan gemakkelijk een offerte voor jou maken, zodat je precies weet hoeveel je kwijt zal zijn aan het verhuizen van jouw spullen. De verschillende tarieven zijn al op de website te vinden en je bent in elk geval altijd verzekerd van de goedkoopste service.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *