21 januari 2022

Waarom zou je een WordPress website laten maken?

WordPress wordt met de dag telkens populairder, terwijl het vroeger eigenlijk alleen vooral om websites in de vorm van een blog ging wordt wordpress nu ook steeds vaker gebruikt in de vorm van CMS (content management systeem). Er zijn meerdere redenen waarom jij een wordpress website moet laten maken door een WordPress specialist, hieronder vindt je een aantal redenen.

Waarom WordPress ?

Naar een schatting is het marktaandeel van WordPress ongeveer 32,5 % van het totaal aantal websites op de wereld. Dit betekent dat er dus al heel wat mensen je voor zijn gegaan bij het laten maken van een wordpress website. Je kunt daarnaast ook nog is gratis van start gaan met WordPress thema’s en plugins. WordPress wordt door zoveel mensen aanbevolen omdat het gebruikersgemak hoog is, je kunt altijd antwoorden online vinden als je iets niet weet en je lay-out flexibel is.

Redenen om te kiezen voor WordPress

Wanneer je er voor kiest om je websites te laten bouwen door DoubleWeb kun je ervoor kiezen om een WordPress website helemaal op maat te laten maken hoe jij het wilt. Er zitten natuurlijk meerdere voordelen aan het laten maken van een WordPress website, hieronder vindt je een aantal redenen waarom je voor een wordpress website moet kiezen:

  • Flexibel website ontwerp; Wanneer je een nieuwe website laat maken of gaat maken zijn er veel gratis en betaalde WP thema’s voor je site. Een Divi thema wordt meestal we aangeraden door de meeste mensen, dit is een betaald thema.
  • WordPress community; Doordat zoveel mensen WordPress gebruiken is er veel gratis informatie en lesmateriaal beschikbaar. Er is ook een uitgebreide user-community voor het oplossen van WordPress problemen, je kunt hier ook gewoon vragen in stellen.
  • Makkelijk te onderhouden CMS; WordPress is gemakkelijk te onderhouden omdat updates hierbinnen meestal vanzelf gaan. Wanneer het om grote veranderingen gaat, gaat dit natuurlijk niet vanzelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *